Velkommen til vår nye side

Overhallafjøs lanserer sin første webside.

Overhallafjøs består av fire aktører som de seneste årene har levert flere komplette byggløsninger til landbruket. Samarbeidet mellom GB entreprenør, Overhalla Hus, Skogmo Tre og Overhalla Betongbygg har fungert godt og nå lansereres det felles nettside.

Enklere byggeprosess

Utviklingen i landbruket har de siste årene vært veldig bra. Nye og eldre generasjoner samarbeider om satsingen og bygger nye moderne driftsbygg. De fire bedriftene som nå har dannet Overhallafjøs – har vært med i bransjen i flere år, men nåformaliseres arbeidet enda mer. En av aktørene i Overhallafjøs er bedriften Skogmo Tre. Atle Bergin i Skogmo Tre kan røpe at samarbeidet er svært viktig for dem. – Det at markedet etterspør mer totalkonsept enn man har gjort tidligere, gjør at vi har sett muligheten til å utnytte vår allerede tette og gode relasjon, slik at det rett og slett blir enklere for kunden, sier Bergin. Det å være byggherre kan være både arbeidssomt og tungvindt dersom man i tillegg skal være bonde på heltid. Med Overhallafjøs slipper kunden å forholde seg til mange ulike aktører og byggeprosessen blir enklere, presiserer han.

Lettere å skaffe informasjon

Gjennom samarbeidet har de fire aktørene i Overhallafjøs sett behovet for å samle informasjon og gjøre det lettere å finne konseptet. Kenneth Amdal Hals i Overhalla Betongbygg mener det nå er på tide at de lager felles materiale og fremstår som det konseptet Overhallafjøs egentlig fungerer som. – Vi har jobbet slik som dette i mange år, men det har kanskje ikke vært så lett å finne den informasjonen som man trenger dersom man ikke vet om oss fra før. Med den nye nettsiden kan vi vise frem våre felles prosjekter, bilder underveis, fortelle litt om byggeprosessen samt gjøre oss mer tilgjengelig for markedet, sier Amdal. Vi har virkelig tro på dette og har fått mange tilbakemeldinger fra kunder som synes det er praktisk og lettvindt å kun forholde seg til oss.

Vi håper nettsiden vil være til god hjelp.